OPORTUNITATEA DE AFACERE FM WORLD

MLM (marketing pe mai multe niveluri) este o formă de vânzare directă, care ocolește rețeaua tradițională de magazine. Vânzările în MLM se bazează pe contactul direct cu un clientul, ceea ce reduce la minimum ruta produsului către cumpărător. Partenerii de afaceri pot oferi clienților produse atractive și unice, are nu sunt disponibile în magazinele tradiționale. Vânzarea directă, care face parte din sistemul MLM, este un mod bine stabilit de vânzare în lume, normat de mai multe reglementări.

Probabil suntem prima companie din industrie ce detine 3 Planuri de Marketing dezvoltate pentru succesul dvs.

FM WORLD detine 3 planuri de marketing: Clubul Magnoliilor destinat celor ce dezvolta propria echipa de distribuitori si clienti directi; Clubul Orhideelor destinat celor ce dezvolta lideri de vanzari; Clubul Stelelor destinat celor ce dezvolta o afacere globala.

3 PLANURI DE MARKETING PENTRU PARTENERII DE AFACERI

Client Direct

Economisiti pana la 30% din pretul fiecarui produs dacă accepți sa fii partener FM WORLD.

Distribuitor

Castigati 40% adaos comercial din revânzarea produselor catre clientii dvs. si aveti acces la promoții zilnice.

Lider vânzări

Castigati pana la 37% din volumul total de vanzari generat de clienti si distribuitori, aveti acces la programe si suport permanent.

DE CE SA TE ALATURI FM WORLD IN CALITATE DE PARTENER?

Incepe calatoria cu FM WORLD chiar astazi!

Portofoliu produse FM WORLD

Portofoliul FM WORLD cuprinde peste 2000 produse necesare familei dvs. dar si celor apropiati. Portofoliul FM WORLD cuprinde peste 200 arome de parfum, produse cosmetice, produse pentru ingrijire zilnica, dermatocosmetice, produse de lux pentru ingrijire, machiaj, suplimente alimentare, cafea si produse pentru ingrijirea casei

Plan de marketing FM WORLD

Fiecare produs cumparat de dvs. si membrii echipei dvs. genereaza un numar de puncte, in functie de pretul net al produsului comandat. La finalul lunii calendaristice punctele acumulate sunt totalizate si va ofera 3%-21% comision din volumul de vanzari generat de echipa dvs., acces la programele motivationale si o remuneratie suplimentara calculata din rulajul global al FM WORLD.

Vei reuși! Vino în Echipa Mea

FM WORLD ofera 11 programe motivationale, aditionale Planului de marketing, menite sa stimuleze si sa sustina cresterea Partenerilor de afaceri incepand cu cel mai mic nivel pana la nivele inalte de succes.

Ce spun Clienții?

M-am alaturat programului in octombrie 2019. Nu credeam ca voi ajunge la un asemenea rezultat. Imi era teama ca voi avea pofte dar am invatat sa mananc corect si tot timpul am fost satula.

M-am alaturat programului FIT6 din dorinta de a ma simti bine in pielea mea, de a ma bucura de sanatate si pentru a imbraca hainele pe care mi le doream. Am reusit sa obtin ceea ce mi-am dorit!

FIT6 a fost primul program de slabire la care am participat, am inceput cu scepticism. Am cantarit 60kg si purtam marimea 38 iar la 3 luni am ajuns la 52kg si port marimea 34/36.

Am luat decizia de a mă alătura FIT6 în august 2019, văzând efectele pe prietenului meu în timpul programului. Am visat să mă întorc la silueta mea anterioară. A funcționat fără prea mult efort!

 • 30%

  DISCOUNT

  30% Discount la toate comenziile indiferent de valoare

 • Până la 10%

  BONUS VOLUM

  Ai Extra-REDUCERE de până la 10% la cumpărături lunare de minim 1500 Ron

 • AFACEREA

  TA

  Începe o afacere cu investiții ZERO! Noi îți oferim cursuri, suport și materiale gratuite.