Cartofi umpluti
Ingrediente pentru 2 porții:
– 2-3 cartofi mari;
– Piept de pui unic;
– 1/2 ceapa;
– 1/2 ardei roșu;
– Câteva ciuperci;
– 100 g brânză cheddar;
– 1 lingura de unt;
– 1 cățel de usturoi;
– Arpagic;
– ulei de masline;
– Sare, piper, paprika.
Metodă de pregătire:
Taiati pieptul de pui cubulete, ceapa, ciupercile și ardeiul. Condimentați carnea cu sare, piper și ardei iute și frecați cu usturoiul presat prin presă.
Caliti legumele și ciupercile în ulei de masline. Adăugați pieptul de pui și fierbeți timp de 15 minute.
Într-o cratiță mică, topește untul cu usturoiul tocat.
Spălați cartofii, tăiați-i în jumătate și scobiti mijlocul. Apoi periați cu untul topit si usturoi. Coaceți cartofii la 180 ° C timp de o oră.
Între timp, fierbeți centrul ce l-ati scobit de la cartof în apă ușor sărată până se înmoaie. Se condimentează cu sare și piper.
După fierbere, scurgeti apa si adaugati branza, legumele si carnea – amestecati compozitia. Așezați compozitia obtinuta in cartofii coapti și coaceți fără folie de aluminiu încă 10 minute.