Descriere
Cafea braziliană delicată, adevărată, cu note de alune și ciocolată.
Provine din regiunea Cerrado Mineiro, unde este cea mai înaltă
calitate. Se recoltează boabele de cafea Arabica în Brazilia. Această
aromă distinctivă, o combinație unică de arome și aciditate scăzută
sunt o propunere pentru cei care doresc să se bucure de subtilitatea
cafelei negre.
▪ delicată, cu note de alune și ciocolată care îi conferă o aromă
unică – o combinație neobișnuită de arome și aciditate scăzută
vă permit să vă bucurați de cafeaua neagră într-o versiune mai
delicată
▪ recoltat într-o regiune cunoscută pentru boabele de cea mai
înaltă calitate din Brazilia.
-160ml de apă pentru o ceașcă de cafea
-10 grame de cafea macinată( 2 lingurițe cu vărf / pentru o ceașcă)
Se pune apă la încălzit măsurând cu o cească cantitatea dorită.
Ibricul se pune pe foc moderat. Când apa ajunge la o temperaturăridicară ( aproximativ 90 grade ), dar încă nu a dat în clocot , se adaugă cafea măcinată și se amestecă până la omogenizare. Dacă este cazul ,în acest moment poți adăuga și zahăr sau îl poți adăuga ulterior prepararii.
Este important să adaugi cafea măcinată când apa este fierbinte și nu înainte, nu în apă rece.
De asemenea, cafeaua nu trebuie să atingă starea de fierbere (să dea în clocot) deoarece se vor pierde din aromele cafelei. Se ridică ibricul de pe foc în momentul în care încep să apară bule de aer pe marginea ibricului.
Se lasă apoi 1 minut la răcit și se poate servi!
GRAMAJ – 125g
Produs pentru FM WORLD sp. zo.o
Recenzii
Nu există recenzii până acum.