Descriere
Cafea din Western Highlands în Papua Noua Guinee. Arbuștii cresc exclusiv pe solul vulcanic fertil al Văii Wahgi din Munţii Centrali. Puteți simți gustul citricelor delicate, inclusiv portocala, care este învelită
în gustul ciocolatei cu lapte.Are adevăratul gust al cafelei cu o notă de dulceață.
▪ o combinație uimitoare de citrice, inclusiv portocale, învelite în ciocolată
cu lapte – un adevărat gust de cafea cu o notă delicată de dulceață
▪ crește în solul vulcanic fertil al Văii Wahgi din Munții Centrali.
-160ml de apă pentru o ceașcă de cafea
-10 grame de cafea macinată( 2 lingurițe cu vărf / pentru o ceașcă)
Se pune apă la încălzit măsurând cu o cească cantitatea dorită.
Ibricul se pune pe foc moderat. Când apa ajunge la o temperaturăridicară ( aproximativ 90 grade ), dar încă nu a dat în clocot , se adaugă cafea măcinată și se amestecă până la omogenizare. Dacă este cazul ,în acest moment poți adăuga și zahăr sau îl poți adăuga ulterior prepararii.
Este important să adaugi cafea măcinată când apa este fierbinte și nu înainte, nu în apă rece.
De asemenea, cafeaua nu trebuie să atingă starea de fierbere (să dea în clocot) deoarece se vor pierde din aromele cafelei. Se ridică ibricul de pe foc în momentul în care încep să apară bule de aer pe marginea ibricului.
Se lasă apoi 1 minut la răcit și se poate servi!
GRAMAJ – 125g
Produs pentru FM WORLD sp. z o.o
Recenzii
Nu există recenzii până acum.