Descriere
Cafea din regiunea Cajamarca din Peru, chiar la granița cu Ecuador. Datorită climei și locației specifice, boabele cresc
mult mai încet. Fiecare dintre ele este selectat și colectat special cu cea mai mare grijă.
Gustul său unic, fără aciditate și cu intensitate mare, este o adevărată
sărbătoare pentru simțul mirosului și al gustului.
▪ o aromă unică şi intensă fără aciditate
▪ datorită climei și locației specifice, boabele cresc mult mai
lent; fiecare dintre ele este special selectat și colectat cu cea mai mare grijă
-160ml de apă pentru o ceașcă de cafea
-10 grame de cafea macinată( 2 lingurițe cu vărf / pentru o ceașcă)
Se pune apă la încălzit măsurând cu o cească cantitatea dorită.
Ibricul se pune pe foc moderat. Când apa ajunge la o temperaturăridicară ( aproximativ 90 grade ), dar încă nu a dat în clocot , se adaugă cafea măcinată și se amestecă până la omogenizare. Dacă este cazul ,în acest moment poți adăuga și zahăr sau îl poți adăuga ulterior prepararii.
Este important să adaugi cafea măcinată când apa este fierbinte și nu înainte, nu în apă rece.
De asemenea, cafeaua nu trebuie să atingă starea de fierbere (să dea în clocot) deoarece se vor pierde din aromele cafelei. Se ridică ibricul de pe foc în momentul în care încep să apară bule de aer pe marginea ibricului.
Se lasă apoi 1 minut la răcit și se poate servi!
GRAMAJ – 125g
Produs pentru FM WORLD sp. z o.o
Recenzii
Nu există recenzii până acum.