Descriere
GROUND COFFEE ETHIOPIA SPECIALTY COFFEE 100% ARABICA
Cafea florală cu citrice palpabile direct din Etiopia. Boabele sale sunt alese manual la altitudini
mari de 1.800 de metri deasupra nivelului mării. Doar boabele special selectate, coapte și fructele
sănătoase merg în cutii. Acestea oferă un gust intens și aromă, și se amestecă cu lejeritate si delicatețe.
▪ florală, cu note citrice notabile – intense, dar delicate și ușoare
▪ boabele se recoltează manual la o altitudine de 1,800 m
deasupra mări
-160ml de apă pentru o ceașcă de cafea
-10 grame de cafea macinată( 2 lingurițe cu vărf / pentru o ceașcă)
Se pune apă la încălzit măsurând cu o cească cantitatea dorită.
Ibricul se pune pe foc moderat. Când apa ajunge la o temperaturăridicară ( aproximativ 90 grade ), dar încă nu a dat în clocot , se adaugă cafea măcinată și se amestecă până la omogenizare. Dacă este cazul ,în acest moment poți adăuga și zahăr sau îl poți adăuga ulterior prepararii.
Este important să adaugi cafea măcinată când apa este fierbinte și nu înainte, nu în apă rece.
De asemenea, cafeaua nu trebuie să atingă starea de fierbere (să dea în clocot) deoarece se vor pierde din aromele cafelei. Se ridică ibricul de pe foc în momentul în care încep să apară bule de aer pe marginea ibricului.
Se lasă apoi 1 minut la răcit și se poate servi!
GRAMAJ – 125g
Produs pentru FM WORLD sp. zo.o
Recenzii
Nu există recenzii până acum.