Descriere
Cafea Bourbon din Rwanda. Este cultivată pe plantații foarte mici situate la 1500 m deasupra nivelului mării.
Această cafea are un amestec unic de arome fructate și arome tipice de cafea.
Există o aromă puternică de coacăze negre, cu o notă neașteptată și ușoară de hibiscus.
▪ unică datorită combinației de coacăze negre intense și hibiscus
surprinzător de ușor
▪ din soiul botanic bourbon, caracterizată prin dulceață și aromă delicată.
-160ml de apă pentru o ceașcă de cafea
-10 grame de cafea macinată( 2 lingurițe cu vărf / pentru o ceașcă)
Se pune apă la încălzit măsurând cu o cească cantitatea dorită.
Ibricul se pune pe foc moderat. Când apa ajunge la o temperaturăridicară ( aproximativ 90 grade ), dar încă nu a dat în clocot , se adaugă cafea măcinată și se amestecă până la omogenizare. Dacă este cazul ,în acest moment poți adăuga și zahăr sau îl poți adăuga ulterior prepararii.
Este important să adaugi cafea măcinată când apa este fierbinte și nu înainte, nu în apă rece.
De asemenea, cafeaua nu trebuie să atingă starea de fierbere (să dea în clocot) deoarece se vor pierde din aromele cafelei. Se ridică ibricul de pe foc în momentul în care încep să apară bule de aer pe marginea ibricului.
Se lasă apoi 1 minut la răcit și se poate servi!
GRAMAJ – 125g
Produs pentru FM WORLD sp. z o.o
Recenzii
Nu există recenzii până acum.