Spaghetti konjac cu pui si legume

Ingrediente:

– 1 porție NUTRICODE Konjac Spaghetti

– 200 g piept de pui

– 1 mână de broccoli

– 50 g de ciuperci

– 1/4 din ardei

– 1/4 din dovlecei

– 1 cățel de usturoi

– 1 lingura de ulei de masline

– paprika, sare, ierburi

Preparare:

Clătiți pastele cu apă rece folosind o strecurătoare. 

Tăiați carnea în felii, amestecați-le cu ierburile și usturoiul presate prin presă, apoi combinați cu flori de broccoli, bucăți de ciuperci, ardei și dovlecei. Se toarnă totul în ulei de măsline fierbinte timp de 2-3 minute. Apoi, amestecând continuu, adăugați puțină apă (aproximativ 1/5 ceașcă) și fierbeți până când legumele sunt moi și carnea se rumeneste. 

Adăugați pastele și amestecați totul timp de 1-2 minute. Condimentează după gust.