Spaghetti konjac cu pui si legume
Ingrediente:
– 1 porție NUTRICODE Konjac Spaghetti
– 200 g piept de pui
– 1 mână de broccoli
– 50 g de ciuperci
– 1/4 din ardei
– 1/4 din dovlecei
– 1 cățel de usturoi
– 1 lingura de ulei de masline
– paprika, sare, ierburi
Preparare:
Clătiți pastele cu apă rece folosind o strecurătoare.
Tăiați carnea în felii, amestecați-le cu ierburile și usturoiul presate prin presă, apoi combinați cu flori de broccoli, bucăți de ciuperci, ardei și dovlecei. Se toarnă totul în ulei de măsline fierbinte timp de 2-3 minute. Apoi, amestecând continuu, adăugați puțină apă (aproximativ 1/5 ceașcă) și fierbeți până când legumele sunt moi și carnea se rumeneste.
Adăugați pastele și amestecați totul timp de 1-2 minute. Condimentează după gust.